Proiectul Sales Point

Sales Point s-a nascut din dorinta de modernizare a procesului de tranzactionare existent. Timpul petrecut pentru finalizarea tranzactiilor, complexitatea procedurilor si suportul oferit de catre un broker sunt cei mai importanti factori. Ei au cea mai mare putere de influenta asupra deciziei unui investitor de a i se alatura pe termen lung.

Am urmarit sa aduc toate aceste lucruri la un loc si sa ofer traderilor o experienta mult mai placuta si mai rapida de tranzactionare. In acest fel, timpul dedicat informarii creste semnificativ, iar investitiile pot avea loc in mod inteligent. Marele atu al companiei nou-lansate este colaborarea cu compania internationala Trade1000. Aceasta vine cu o vasta experienta domeniul brokerajului, cu o echipa cu calitati exceptionale si cu analisti profesionisti.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Sales Point va face parte dintr-un proiect si mai mare, detalii pe care nu le pot dezvalui momentan din motivul clauzelor de confidentialitate. Ambitia mea este sa creez din Sales Point o companie diferita din toate punctele de vedere, cu ajutorul careia sa reusim sa schimbam perceptia clientilor asupra pietelor financiare.

%d blogeri au apreciat: